Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
HOME  ♥  FACEBOOK  ♥ TWITTER PRINTEREST ♥ INSTAGRAM  ♥ CADEAUBON 
 
Veiligheid en Privacy policy
Bij Jillzz hechten wij veel waarde aan jouw privacy. In deze privacyverklaring informeren wij je graag over de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken en hoe wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en beveiligen.
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we in sommige gevallen persoonlijke gegevens van je nodig, maar nooit meer dan noodzakelijk en uitsluitend met jouw toestemming.
Wij zullen jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan partners ter beschikking stellen voor de verwerking van jouw aankoop, je recht op garantie en om jou de beste persoonlijke service te kunnen bieden.

Jillzz is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Wat doen wij eigenlijk met de gegevens die jij aan ons toevertrouwt?
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij gebruik van persoonsgegevens.

Dit geldt voor:
Bestelling 
Bezorging / verzending
Betaling:  Betaling van je bestelling verloopt via Mollie, Tikkie of Rabobank
- Voor betaling Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig.
Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van jouw eigen bank.
- Betaling via Tikkie gebeurt via Whats-app en vervolgens via de beschermde omgeving van jouw eigen bank.
- Wanneer je ervoor kiest om de bestelling vooraf te betalen, gebeurt dit door middel van een overschrijving naar de Rabobank. Bij de betaling verstrek je je naam en betaalgegevens aan Rabobank.

Retour & reparatie
Zo hebben we jouw NAW-gegevens nodig om ervoor te zorgen dat je bestelling ook daadwerkelijk bij jou thuis netjes wordt afgeleverd, om je bestelling te kunnen factureren op het juiste adres, voor garantie op jouw aankopen bij ons. Jouw telefoonnummer en e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.
Om daarnaast jou de beste persoonlijke service te bieden en op de hoogte te brengen van onze nieuwe producten en diensten, kunnen we gegevens gebruiken voor:

Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
Contact met onze klantenservice
Bezoek van de Jillzz webshop
Een account
Nieuwsbrief & e-mail
Post
Persoonlijk advies/contact
Acties
Social media

Soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.
Een account aanmaken en inloggen op onze website (voor in de toekomst)
Wanneer je een account hebt aangemaakt op onze website, bewaren wij via de door jou gekozen gebruikersnaam de door jou opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij je kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Als je een account bij ons hebt en inlogt op onze website, heb je direct toegang tot jouw gegevens waar je zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.
Online winkelen met account
Indien je voor het plaatsen van je bestelling, inlogt via jouw Jillzz account, worden bij het plaatsen van een bestelling op de webshop de gegevens over jouw bestelling automatisch aan jouw account gekoppeld. Op die manier heb je een overzicht van hetgeen je eerder bij ons hebt gekocht en kunnen wij jouw bestelling nog efficiënter in behandeling nemen. Indien je een bestelling plaatst, verwerken wij alle noodzakelijke gegevens om de bestelling af te handelen waaronder jouw naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

Online winkelen zonder account
In de webshop kan je ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van jou die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van jouw bestelling: je naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens en je eventuele feedback.

Bestellingen ophalen aan huis
Wanneer je via onze webshop producten hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om deze aan ons huis af te halen, door middel van een afspraak. Wanneer je je bestelling afhaalt, kunnen wij je om jouw legitimatiebewijs vragen. Wij controleren jouw legitimatiebewijs alleen om vast te stellen dat je gerechtigd bent de bestelling op te halen. Wij slaan deze gegevens niet op. Wij registreren alleen jouw naam, de datum dat de bestelling is binnengekomen en wordt opgehaald, gegevens ten aanzien van de bestelling en de betaling en je eventuele feedback.

Social Media
Jillzz maakt gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Wanneer je ons volgt op onze sociale media accounts of via je eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van jouw openbare profiel van je sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van jouw profiel en de actie die jij zelf kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op jouw overzichtspagina.

Wanneer je via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij je persoonsgegevens verwerken om jouw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.
Nieuwsbrief & e-mail
We sturen je verschillende soorten e-mails. Je ontvangt e-mails naar aanleiding van je aankoop met bijvoorbeeld informatie over je bestelling, een review-verzoek of tips over je product.

Daarnaast versturen wij ook een nieuwsbrief en persoonlijke aanbiedingen per e-mail en post. Maar alleen wanneer jij hebt aangegeven deze te willen ontvangen.
De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd naar het door jou ingevoerde e-mailadres. Dit houden we netjes bij. Uiteraard kun je je altijd direct afmelden of je gegevens inzien en/of wijzigen.

Cookies
Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, meten we het gedrag van onze bezoekers aan de hand van cookies. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij je uitleggen waarom wij cookies gebruiken.

Je kunt de cookies te allen tijde uitschakelen via je webbrowser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.
Voor het analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. De cookies van Google Analytics, stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken.
Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij je naar:

Google Analytics zie Privacy statement
Verder staan wij Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten die wij inzetten, zoals productaanbiedingen en (regionale) advertenties. Wij laten daarbij IP-adressen niet anonimiseren.
Wie heeft toegang tot jouw gegevens
Wij kunnen je gegevens doorgeven aan onze partners als dat nodig is voor onze dienstverlening. Deze partners zijn: bezorgpartners, betaalpartners, en partijen die onze reviews verzamelen.

Media- en advertentiespartners, zoals Google, geven wij alleen gegevens door zodat wij via onze eigen advertenties jou persoonlijk advies te kunnen geven of gerichte advertenties te laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.
De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Jillzz. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens.  Wij verkopen jouw gegevens nooit aan derden.
Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:
Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief garantie en/of reparatie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal zeven jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens
Uiteraard blijf jij altijd baas over je gegevens. Heb je vragen of wil je inzage in jouw persoonsgegevens of een kopie ontvangen? Dan kun je te allen tijde contact opnemen ons of per post of e-mail via onderstaande contactgegevens.
Ook als je jouw gegevens wilt (laten) wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen. Heb je een account op onze website? Dan kun je dat direct zelf regelen.

Om misbruik te voorkomen kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.
Autoriteit Persoonsgegevens
We helpen je graag verder als je nog vragen of klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018.

Contactgegevens
Jillzz Webshop in heup- en tassen, accessoires.
Ruurloseweg 22a
7136 MD
Zieuwent
Nederland

E-mail: info@jillzz.nl
Telefoon: +31 (0)6 29315812
 
 
 
  
 

 
  
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.