Foto

Hi,

Ik ontwerp heuptassen & portemonnees | 100% handmade & recycling van leren lappen | Dutch Design | Duurzaam ♥ Sinds vorig jaar ben ik in het bezit van een CO2-lasergraveermachine. Met hout en leer creëer ik nu de meest unieke en gepersonaliseerde (wand)decoraties & producten. Daarnaast ontwerp ik ook naar wens van de klant of bedrijven en wij kijken altijd naar mogelijkheden. Alles wordt door Jillzz gesneden en gegraveerd.

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen, mail dan naar info@jillzz.nl of app mij en Follow Me op Social Media. De nieuwste producten worden altijd op social media als eerste geplaatst.

Heuptassen worden met de hand gemaakt en vaak naar wens van de klant. Bestaande uit duurzame materialen, recycling van stoffen leer, skaileer en hergebruikte jeans. Ook super praktisch voor mensen die in de zorg werken of heb je diabetici en wil je je pompje makkelijker bij je dragen, dan maak ik jouw ideale heuptas. Vrij om te bewegen of te werken, wie wil dit nou niet? Met een riemkoord erbij, heb je geen broeklussen meer nodig en kun je je heuptas ook dragen wanneer je een jurk, rok, trainingspak of huispak draagt.

Ook op vakantie zul je merken dat een hippe heuptas ontzettend praktisch is, deze hangen mooi op je heup, net als een sieraad. Het oog wil ook wat en daarom personaliseer ik graag jouw ideale heuptas.

Altijd bereikbaar via info@jillzz.nl of app mij ♥ Tot gauw ♥
Groetjes Nicole & Jillzz


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://www.jillzz.nl/heuptassen-werk
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
  Hey, wat leuk dat je er bent!
Als je hulp nodig hebt, 
app of bel mij gerust!
Bij elk product staan mijn gegevens.

Liefs Jillzz