Foto

Hi, 
Ik ontwerp unieke heuptassen, deze zijn met de hand gemaakt en vaak naar wens van de klant. Bestaande uit duurzame materialen,  recycling van stoffen leer, skaileer en hergebruikte jeans. Daarnaast mix ik graag diverse soorten stoffen van oud tot nieuw, het liefst zo duurzaam mogelijk. Waarom een heuptas en geen schoudertas? 
Door het dragen van een heuptas, deze klik je aan je broeklussen, heb jij je handen vrij en toch je spulletjes bij je. Geen pijnlijke, schurende schouders meer of afzakkende tassen. 
Ook super praktisch voor mensen die in de zorg werken of heb je diabetici en wil je je pompje makkelijker bij je dragen, dan maak ik jouw ideale heuptas. Vrij om te bewegen of te werken, wie wil dit nou niet? 
Met een riemkoord erbij, heb je geen broeklussen meer nodig en kun je je heuptas ook dragen, wanneer je een jurk, rok, trainingspak of huispak draagt.  
Ook op vakantie zul je merken dat een hippe heuptas ontzettend praktisch is, deze hangen mooi  op je heup, net als een sieraad. Het oog wil ook wat en daarom personaliseer ik graag jouw ideale Heuptas. 

Altijd bereikbaar via info@jillzz.nl of app mij ♥ Tot gauw ♥
Groetjes Nicole 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies